Nieuws

100-100-100: Kat-in-het-bakkie?

door Ida Gerda Emmens op 1 februari 2017

Honderd dagen geen restafval: een leuke uitdaging. Als fervent afvalscheider ontkom ik er niet aan om mee te doen, en dat is voor mij bepaald geen straf. 

Ik ben redelijk optimistisch over de kans van slagen. Toen ik gister bedacht wat ik zoal bij het restafval zou doen als ik heel goed het afval scheid, kwam ik niet verder dan de doordrukstrips van kauwgom en medicijnen, en de inhoud van de kattenbak. Kauwgom is in her te gebruiken verpakking te koop. Medicijnen gebruik ik niet heel vaak. En de kattenbak, tja, daar ontkom ik niet aan. Mijn huisgenoot is mij te lief om hem om deze reden de deur uit te doen. Dus, om in de sfeer te blijven, kat-in-het-bakkie, die 100-100-100. Ik ben zeer optimistisch gestemd. Vanaf 3 april gaan we officieel los, dus nog twee maanden voorbereidingstijd. En om te ontdekken wat ik onbewust aan restafval aflever.

 

Geef een reactie

* = verplicht, e-mailadres wordt niet gepubliceerd.