100-100-100: Kat-in-het-bakkie?

Door Ida Gerda Emmens op 1 februari 2017

Honderd dagen geen restafval: een leuke uitdaging. Als fervent afvalscheider ontkom ik er niet aan om mee te doen, en dat is voor mij bepaald geen straf. 

Ik ben redelijk optimistisch over de kans van slagen. Toen ik gister bedacht wat ik zoal bij het restafval zou doen als ik heel goed het afval scheid, kwam ik niet verder dan de doordrukstrips van kauwgom en medicijnen, en de inhoud van de kattenbak. Kauwgom is in her te gebruiken verpakking te koop. Medicijnen gebruik ik niet heel vaak. En de kattenbak, tja, daar ontkom ik niet aan. Mijn huisgenoot is mij te lief om hem om deze reden de deur uit te doen. Dus, om in de sfeer te blijven, kat-in-het-bakkie, die 100-100-100. Ik ben zeer optimistisch gestemd. Vanaf 3 april gaan we officieel los, dus nog twee maanden voorbereidingstijd. En om te ontdekken wat ik onbewust aan restafval aflever.

 

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens