Door Ida Gerda Emmens op 16 september 2014

Vragen over voortgang afvalscheiding

In januari 2014 stond het onderwerp afvalscheiding voor de laatste keer op de agenda van de raad. Toen is besloten om de proef met ‘Afval anders’ niet verder uit te rollen, en na de verkiezingen van maart verder te geen op de weg van afvalscheiding. Sinds januari is het echter oorverdovend stil, ondanks het feit dat er vanuit de landelijke overheid per 2015 eisen op ons afkomen waar we aan moeten voldoen, en ondanks onze eigen milleniumdoelstellingen.

Daarom vragen we samen met D66 aan het College hoe het staat met het afvalbeleid, en in het bijzonder met het scheiden van afval, hoe zich dat verhoudt tot de eisen die op ons afkomen en of Hoogeveen hierin samenwerkt met Emmen en Coevorden, de andere Area-gemeenten.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens