6 november 2013

Spetterende verkiezingsavond in Heerenveen

Aankomende zondag (10 november) vindt in het Posthuis Theater in Heerenveen een spetterende verkiezingsavond plaats. De avond is te vergelijken met de avond van Het Rode Noorden van vorig jaar. Toen stonden de Tweede Kamerverkiezingen centraal, nu gaat het om de gemeenteraadsverkiezingen in Heerenveen, De Friese Meren en Leeuwarden. Inwoners van deze gemeenten mogen vervroegd naar de stembus vanwege een herindeling. Omdat het een mooie politieke avond belooft te worden, brengen we hem ook graag onder de aandacht van leden uit Drenthe.

Wat staat er zoal op het programma? De drie PvdA lijsttrekkers worden aan de tand gevoeld. Waar moet het naartoe als het aan hen ligt? Ook komen drie jonge en talentvolle kandidaat raadsleden aan het woord. Wat drijft ze? Waarom zijn ze politiek actief? Verder zijn er speeches van Hans Spekman en Diederik Samsom en is er live muziek van Marysa Adriana, Die Twa en Gurbe Douwstra. De Presentatie is in handen van Jacques Monasch.

Alle reden om zondag naar het Posthuis Theater te komen, je steunt daarmee bovendien de campagne van partijgenoten uit Fryslan. Neem vrienden en familie mee. Iedereen is welkom!

Inloop: 19.30 uur

Start: 20.00 uur 

Eind: 21.30 uur

Locatie: Posthuis Theater, Fok 78 Heerenveen