Door Frank Snippe op 28 april 2014

Sfeervol Hoogeveen

Zaterdagavond/nacht heb ik koningsdag gevierd in een bruisend centrum van Hoogeveen. Er was slecht weer voorspeld door de weerprofeten maar gelukkig hebben die het wel eens mis. Wat betreft een sfeervoorspelling, daar had ik niemand over gehoord.

Tegen elf uur de fiets bij de grote kerk gezet. En rustig de Kerkstraat in gelopen. Muziek en jong grut kwam ons tegemoet. Voor sommigen is elf uur een leuke tijd om op stap te gaan en voor anderen is het tijd om naar huis te gaan. Maar vanaf moment één bleek: de sfeer ‘hangt er mooi bij’, lees als: de sfeer is goed. Rustig begonnen in een kroeg (acclimatiseren) en later het plein op met live muziek. Het stond goed vol en er waren veel lachende gezichten die meedeinden op het ritme van de muziek. Iets te progressief naar mijn smaak, maar ik zal niet klagen. Verder naar de Tamboer stonden wat snacktentjes en een 2e podium! (Wat een luxe). Ik heb mij goed vermaakt tot +/- 02:00.

Volgens mij is het nog lang gezellig geweest in Hoogeveen, ik las de volgende dag louter positieve berichten op de timeline van mijn facebook! Hopelijk voor herhaling vatbaar, bijvoorbeeld Pulle avonden… Zo maar een idee/wens!

Frank Snippe

Frank Snippe

Woont in        Hoogeveen, Krakeel Krijgt energie van    Drentse boslucht. Sterk in          Goed dingen onthouden, brainstormen en slechte moppen tappen. Motto  In het leven valt meer te winnen dan de lotto. Werk  Coördinator subcontractors E&I bij Stork Groningen in de olie en gas branche. Vrije tijd        Muziek luisteren, wandelen in het bos. Alles mag, niks moet. Fijnste

Meer over Frank Snippe