Door Stan van Eck op 19 maart 2014

Rode Taxi op RTV Drenthe

De Rode Taxi van de PvdA is een bekend begrip in Hoogeveen en wijde omgeving. Mensen die graag willen stemmen, maar niet in de gelegenheid zijn naar het stembureau te gaan, kunnen onze taxi bellen. Ongeacht op welke partij ze willen stemmen….
RTV Drenthe wilde in hun uitzending van vandaag graag aandacht besteden aan het fenomeen Rode Taxi. Zij hebben vandaag opnamen gemaakt toen de 85-jarige Magda Visser door taxichauffeur Ida Gerda Emmens en deuropenhouder Stan van Eck naar het stembureau werd gebracht.
Vandaag hebben we geen rode taxi, maar een witte of eigenlijk een groene. Passend bij de duurzaamheidsambities van de PvdA worden klanten van de Rode Taxi vervoerd in een elektrische auto.

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/verkiezingstaxi-voor-minder-valide-stemmers

Stan van Eck

Stan van Eck

Woont in        Pesse Krijgt energie van    Het opdoen van nieuwe ervaringen. Klein of groot. Veraf of dichtbij. Sterk in          Luisteren, analyseren en verbinden. Motto  The times they are a-changing Werk  Uitgever/hoofdredacteur Vrije tijd        Wielrennen, voetbal, fotografie, reizen, klussen in huis/tuin. Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     Natuur om de hoek, voor mij is

Meer over Stan van Eck