Door Ida Gerda Emmens op 4 oktober 2013

PvdA kritisch over beleidsnotitie Recreatie en toerisme

De beleidsnotitie Recreatie en toerisme geeft de PvdA niet het gevoeld dat het wel goed komt met de recreatie en het toerisme in Hoogeveen. Dat was de kern van onze bijdrage in de raadsvergadering van 3 oktober.

In de nota worden veel zaken genoemd, maar duidelijke keuzes worden in onze ogen niet gemaakt. De PvdA verwacht van de gemeente Hoogeveen een initiatiefrijke, stimulerende en inspirerende rol. Een gemeente die samen met ondernemers en dorpsbesturen kijkt naar mogelijkheden en die een duidelijke visie heeft op de ontwikkeling van recreatie en toerisme in de hele gemeente Hoogeveen. Wat is de strategie van de gemeente om mensen te verleiden naar Hoogeveen te komen? Hoe maken we zichtbaar wat Hoogeveen te bieden heeft, wat zijn de verhalen daarbij? Wat zijn onze Hightlights, met een Hoofdletter H, en hoe zijn die herkenbaar?

Op ons verzoek is de besluitvorming uitgesteld naar de raadsvergadering van 17 oktober. We gebruiken de tussenliggende tijd om de nota in de fractie nog eens te bespreken, en vooral om te kijken of we het een goede basis vinden om mee verder te gaan. Wordt vervolgd dus. Onze volledige bijdrage lees je hier: Recreatie en toerisme okt 2013.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens