Door Wolter Dekker op 12 maart 2014

PvdA diervriendelijk

De Dierenbescherming  heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen de verkiezingsprogramma´s van de partijen op vier punten vergeleken en  beoordeeld of de plannen overeenkomen met de visie van de Dierenbescherming. Voor Hoogeveen kwam de PvdA als winnaar uit de bus. Als PvdA Hoogeveen zien we hierin een steun in de rug met betrekking tot onze plannen  voor dierenwelzijn.

Een paar punten uit ons verkiezingsprogramma

  • Geen megastallen in Hoogeveen
  • Een nota dierenwelzijn
  • Zolang er geen landelijk verbod op circussen met wilde dieren is, willen we terughoudend zijn in het verstrekken van een vergunning aan circussen met wilde dieren.
  • Geen vergunningen voor evenementen met dieren op markten, braderieën en dergelijke.

We hopen dat een diervriendelijke raadsmeerderheid ons straks in staat stelt veel van onze plannen te realiseren. PvdA, omdat het om mensen gaat…….. maar we vergeten de dieren zeker niet, dat blijkt!

(voor de volledige resultaten zie www.drenthe.dierenbescherming.nl

Wolter Dekker

Wolter Dekker

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Blije mensen en ook van hectische politieke dingen. Reuring in de tent! Sterk in          Zoeken naar consensus. Verder wel goed in het zien van het politieke spel. Motto  Wees jezelf en niet wie een ander wil dat je bent. Werk  Schaderegelaar bij een verzekeraar in Hoogeveen. Vrije tijd        Onze

Meer over Wolter Dekker