Door Ida Gerda Emmens op 21 april 2017

PvdA brengt rode taart bij Green Waste

Green Waste uit Hoogeveen is uit 27 inzendingen verkozen tot ‘Het Duurzame Drentse Bedrijf 2017’. Aanleiding voor ons om een rode taart langs te brengen.

Green Waste ontzorgt ondernemingen door hun volledige afvalproces te organiseren en te monitoren. Zij zorgen voor maximaal hergebruik zonder dat de klant er naar om hoeft te kijken. Dat daar vraag naar is, blijkt wel uit het feit dat het drie jaar geleden gestarte bedrijf al flink is gegroeid. Recent is een vestiging in het zuiden van het land geopend.

Eigenaar Johannes Bos was tijdens ons bezoek niet meer te stoppen in zijn enthousiasme over zijn werkzaamheden. Uitgebreid vertelde hij Stan van Eck en Ida Gerda Emmens over de visie, de werkzaamheden, regelgeving en zijn plannen voor de toekomst.

Het is een mooi en duurzaam bedrijf, en het is helemaal mooi dat het in Hoogeveen is gevestigd. Op dit moment staat de afvalinzameling van de Hoogeveense inwoners weer op de agenda van de raad. Daarnaast is afvalinzameling- en scheiding bij bedrijven en instellingen natuurlijk ook van groot belang. Voor bedrijven is dat vaak een heel gedoe, in veel gevallen is de wetgeving ingewikkeld. Het is geweldig dat Green Waste hierbij helpt door de ondernemer alle zorgen uit handen te nemen, en bovendien zorgt dat veel meer afval gescheiden wordt ingezameld en kan worden hergebruikt.

 

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens