Door Ida Gerda Emmens op 25 september 2013

Praat mee over openbare verlichting in Hoogeveen

Iedereen kan meepraten over de openbare verliching in Hoogeveen. Als vervolg op van het plan voor openbare verlichting heeft de gemeente uitgangspunten opgesteld. Op basis daarvan is een plan gemaakt voor De Weide, waar bewoners en gebruikers over mee kunnen praten.

is de bedoeling om openbare verlichting daar in te zetten waar het nodig is, niet te veel en niet te weinig. Bewoners weten als geen ander wat er nodig en wenselijk is in hun buurt. Tot 13 oktober staat het plan met een kaart op internet: http://www.hoogeveen.nl/verlichtbewust/Kaart. Laat weten wat u er van vindt en waarom, zodat de gemeente de verlichting zo veel mogelijk naar de wensen van de bewoners kan inrichten.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens