Door Mark Tuit op 10 november 2013

Politiek cafe PvdA met Kamerlid Otwin van Dijk

We organiseren op vrijdagavond 15 november een politiek cafe met Tweede Kamerlid Otwin van Dijk. Otwin is namens de PvdA woordvoerder op het gebied van de WMO, AWBZ, PGB en langdurige zorg. Belangrijke thema’s die op dit moment ontzettend actueel zijn binnen politiek Den Haag.

Van Dijk staat bekend als een zeer kundig Tweede Kamerlid. Ook weet hij zelf als geen ander hoe belangrijk goede zorg is. In een column in Metro vertelde hij onlangs: “Ik was 18 en kerngezond, toen ik een ongeluk kreeg. Ik brak een nekwervel, kwam in een rolstoel terecht en kon van het ene op het andere moment niets meer. Dat betekende dat ik moest revalideren en opnieuw moest leren om zelfstandig te worden.”

Het politiek cafe wordt gehouden in Dorpscentrum ’t Anker (Otto Zomerweg 1) in Hollandscheveld. Vrijdag 15 november gaat het bargedeelte om 19.30 uur open, om 20.00 uur start het politiek café. Otwin zal eerst een inleiding verzorgen over zijn visie op de zorg. Daarna zal PvdA-wethouder Klaas Smid als eerste reageren. Klaas zal daarbij zijn dagelijkse ervaringen als wethouder Zorg meenemen. Vervolgens is er volop gelegenheid voor de zaal om vragen te stellen. Iedereen is van harte welkom!

Mark Tuit

Mark Tuit

Woont in        Hollandscheveld Krijgt energie van    M’n gezin, familie en vrienden. Sterk in          Samenwerken. En als ik iets doe wil ik het ook goed doen, anders doe ik het liever niet. Motto  Kop d’r veur ! Werk  Projectleider IVN [Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid] Vrije tijd        Voetbal. Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De bossen

Meer over Mark Tuit