Door Ida Gerda Emmens op 12 juni 2013

Parkeerhavens Carstenstraat verbreed

De parkeerhavens in de Carstenstraat zijn verbreed. Na een noodkreet van de bewoners hebben we  hier aandacht voor gevraagd bij de wethouder. De gemeente onderkende het probleem, en heeft adequaat actie ondernomen.

Zo’n 50 parkeerhavens zijn 30 cm verbreed. De auto’s kunnen nu verder aan de kant parkeren, waardoor het verkeer op de weg meer ruimte heeft. Voorheen waren er vooral problemen als twee vrachtauto’s elkaar moesten passeren. Dat kostte veel zijspiegels en zijkanten van geparkeerde auto’s. De bewoners zijn uitermate te spreken over de verbreding van de parkeervakken. Ze zijn ook blij met het plaatsen van de spiegel achterin de straat, en met de betere zichtbaarheid van het bord ‘Parkeren voor vergunninghouders’. Over de overige wensen die ze hebben, blijven ze in gesprek met de gemeente.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens