Door Ida Gerda Emmens op 6 maart 2015

Ook deze keer weer: De Rode Taxi

U wilt graag naar het stembureau maar heeft geen vervoer? Bel de Rode Taxi, maak een afspraak en we brengen u uit en thuis.

Bij iedere verkiezing heeft de PvdA in Hoogeveen De Rode Taxi klaar staan. Soms is het lastig voor mensen om naar het stembureau te gaan. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen zijn of haar stem uitbrengt, zorgen we er desgewenst voor dat iemand naar het stembureau wordt gebracht, en natuurlijk ook weer naar huis. Vooraf reserveren is niet nodig. Iemand die gebruik wil maken van De Rode Taxi kan ons op 18 maart bellen via (06) 2753 2575. We spreken dan een moment af, en komen op de afgesproken tijd naar u toe.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens