Door Wolter Dekker op 27 november 2013

Nieuwsbrief nummer 98

Gisteravond stelde een eensgezinde ledenvergadering van de PvdA de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vast. Klaas Smid werd met groot enthousiasme tot lijsttrekker gekozen en ook de rest van de lijst kon op waarderende woorden van de leden rekenen. Dit nummer staat vanzelfsprekend in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik maak u in het bijzonder ook nog even attent op @RoosjeHoogeveen, hierover leest u in het verhaal van Stan van Eck. En vergeet u na het lezen vooral niet RoosjeHoogeveen te gaan volgen via twitter.
Als PvdA Hoogeveen hebben we een groot vertrouwen in de komende verkiezingen. Wij zullen de komende tijd u voortdurend blijven informeren over waarom een grote PvdA in Hoogeveen van belang is en blijft. PvdA Hoogeveen: “Omdat het om mensen gaat”.

Nieuwsbrief PvdA Hoogeveen 98

Wolter Dekker

Wolter Dekker

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Blije mensen en ook van hectische politieke dingen. Reuring in de tent! Sterk in          Zoeken naar consensus. Verder wel goed in het zien van het politieke spel. Motto  Wees jezelf en niet wie een ander wil dat je bent. Werk  Schaderegelaar bij een verzekeraar in Hoogeveen. Vrije tijd        Onze

Meer over Wolter Dekker