Door Wolter Dekker op 5 mei 2014

Nieuwsbrief nummer 104

De gemeenteraadsverkiezingen liggen nog maar net achter ons of de volgende verkiezingen dienen zich alweer aan. Op 22 mei aanstaande (ja inderdaad op een donderdag) gaan we in Nederland naar de stembus voor het Europees Parlement. Het nummer van deze Nieuwsbrief staat voor een deel in het teken van deze verkiezingen.
Vrijdag 9 mei a.s. komt Michiel Emmelkamp  de nummer 4 van de PvdA-lijst op werkbezoek bij Green Planet in Pesse. In deze Nieuwsbrief stelt hij zich aan u voor. Hij is de Noordelijke PvdA-kandidaat en we zijn erg blij dat ie naar onze gemeente komt. Verder natuurlijk ook aandacht voor andere zaken, maar die komt u vanzelf wel tegen. Het is vandaag bevrijdingsdag. Het is goed dat we daar bij stil blijven staan. Vrijheid is niet vanzelfsprekend. We mogen in vrijheid onze stem uitbrengen. Ik heb een agenda van Amnesty International. Het hele jaar siert de volgende tekst de voorkant van de agenda:
Ik verdwaalde in de vrijheid en eerlijk, de weg terug kan me gestolen worden.
De tekst spreekt me zo aan dat ik hem u niet wil onthouden. Ik wens u namens de PvdA Hoogeveen weer veel leesplezier met deze in alle vrijheid gemaakte Nieuwsbrief PvdA Hoogeveen 104.
Wolter Dekker

Wolter Dekker

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Blije mensen en ook van hectische politieke dingen. Reuring in de tent! Sterk in          Zoeken naar consensus. Verder wel goed in het zien van het politieke spel. Motto  Wees jezelf en niet wie een ander wil dat je bent. Werk  Schaderegelaar bij een verzekeraar in Hoogeveen. Vrije tijd        Onze

Meer over Wolter Dekker