Door Ida Gerda Emmens op 11 januari 2015

Nieuwjaarsbijeenkomst in teken provinciale en waterschap verkiezingen

Op vrijdagavond 16 januari vanaf 19.00 uur houden we onze nieuwjaarsreceptie in het Podium, aan de Schutstraat in Hoogeveen. Speciale gast is provinciaal lijsttrekker en huidig gedeputeerde Ard van der Tuuk.

Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor zowel de Provinciale Staten als voor de waterschappen. De PvdA in Hoogeveen heeft twee Hoogeveners op mooie plaatsen op de lijsten staan. Voor het waterschap Reest en Wieden is Mark Tuit uit Hollandscheveld lijsttrekker, en op de lijst voor de Statenverkiezingen staat voormalig fractievoorzitter Hendrikus Loof op een derde plaats.

Provinciaal lijsstrekker voor de komende Statenverkiezingen – en Drents politicus van het jaar 2014 – Ard van der Tuuk komt naar Hoogeveen komt om met de aanwezigen het nieuwe jaar in te luiden. Van der Tuuk zal in een nieuwjaarsbijdrage ingaan op het belang van de verkiezingen, en de mogelijkheden en kansen voor de Gemeente Hoogeveen.

Vanzelfsprekend is er uitgebreid gelegenheid om in een ongedwongen sfeer bij te praten en met elkaar het glas te heffen. Leden, belangstellenden en sympathisanten van de PvdA Hoogeveen zijn van harte welkom.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens