Door Hendrikus Loof op 21 oktober 2014

Leden PvdA vergaderen over begroting Hoogeveen

De afdeling Hoogeveen van de PvdA heeft afgelopen maandagavond in de Weideblik haar najaarsvergadering gehouden. De leden werden uitgebreid bijgepraat door de eigen raadsleden over de komende begrotingsbehandeling in de gemeenteraad.

Lastige keuzes en afwegingen moeten er worden gemaakt, zoveel werd de aanwezigen wel duidelijk. Maar de boodschap van de leden aan de eigen fractie was duidelijk: de gemeente moet ook in krappe tijden haar sociale gezicht blijvend tonen. Een goed sociaal vangnet wordt door de Hoogeveense PvdA’ers belangrijker gevonden dan de aanleg van een passantenhaven.

Aandacht was er verder voor de komende Staten- en Waterschapsverkiezingen, die volgend jaar maart worden gehouden. De voorbereidingen voor de campagne zijn alweer in volle gang. Daarnaast is ook uitgebreid stilgestaan bij de grote veranderingen op het gebied van zorg en arbeid. Gezien de impact van de veranderingen op dit gebied, zal het zeker niet de laatste keer zijn dat er over gesproken wordt.

Hendrikus Loof

Hendrikus Loof

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Overleg met enthousiaste partijgenoten, een goed debat in de gemeenteraad en ook van warm weer. Sterk in          Coachen, delegeren en (soms) analyseren. Motto  Eerlijk delen! Werk  Gebiedsontwikkelaar bij een woningstichting. Vrije tijd        Uitrusten, lezen, concerten bezoeken… Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De achtertuin.

Meer over Hendrikus Loof