29 oktober 2013

Klaas Smid beoogd lijsttrekker PvdA

Het bestuur van de PvdA in Hoogeveen draagt wethouder Klaas Smid voor als lijsttrekker bij de komende raadsverkiezingen.

Voorzitter Theo Jonker: “We zijn verheugd dat Klaas beschikbaar is voor de volgende periode. Een ervaren en bevlogen sociaaldemocraat. Gelet op de grote veranderingen voor de gemeente hebben we een ervaren bestuurder met kennis van en grote betrokkenheid bij het sociale terrein hard nodig.”

Klaas Smid is sinds 2006 wethouder voor de PvdA in Hoogeveen. Smid: “In de komende periode staat gemeenten veel te wachten. Het zal niet gemakkelijk zijn om met minder middelen toch het goede te doen. Juist op sociaal terrein wordt de rol van de gemeente groter. Dat biedt ook mooie kansen om verder te werken aan een sociaal Hoogeveen. Daar blijf ik graag mijn bijdrage aan leveren, ook na maart 2014. Omdat het om mensen gaat.”

‘Omdat het om mensen gaat’ is ook de titel van het verkiezingsprogramma van de Hoogeveense PvdA. De ledenvergadering stelt op 26 november de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de raadsverkiezingen in maart 2014 vast.