6 maart 2014

Condooms en oordopjes tijdens Nacht van Hoogeveen

Aanstaande vrijdag tijdens de Nacht van Hoogeveen, deelt een groep jongeren binnen de PvdA condooms en oordopjes uit aan jongeren die op stap zijn in Hoogeveen. Onder hen Christiaan Keur en Alinda van der Haar, de nummers 8 en 9 op de kandidatenlijst van de Hoogeveense PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Alinda van der Haar, 26 jaar: “Politiek is ook voor jongeren, het is belangrijk dat ze naar de stembus gaan. De gemeente heeft over veel dingen iets te zeggen, het gaat over de stad, de wijk, de straat waar je woont. Over je opleiding, werk, sport en uitgaan.”

“De PvdA vindt de aanpak van jeugdwerkloosheid belangrijk. De gemeente en het bedrijfsleven moeten samenwerken op stageplaatsen en werkervaringsplaatsen voor MBO’ers te creëren. Jongeren die speciale aandacht nodig hebben, krijgen die. Ook wil de PvdA dat het bruist in Hoogeveen, dat er veel te doen is, ook voor jongeren. Op het gebied van sport, muziek, uitgaan, alles wat jongeren belangrijk vinden. Daarom heb ik me kandidaat gesteld voor de gemeenteraad. Ik wil graag dat jongeren daar ook een stem hebben. Om de aandacht van jongeren op de verkiezingen te vestigen, delen we twee dingen uit die handig kunnen zijn voor jongeren: condooms en oordopjes.”