Door Ida Gerda Emmens op 18 oktober 2013

Aan de slag met recreatie en toerisme

Twee weken geleden hebben we gevraagd om de besluitvorming over de beleidsnota recreatie en toerisme met twee weken uit te stellen. Hoewel we de beleidsnotitie nog steeds niet enthousiasmerend vinden, willen we  het proces niet nog langer laten duren. Het is tijd voor actie!

We hebben de wethouder gevraagd nog deze periode het actieprogramma aan ons voor te leggen, en ondernemers daarbij te betrekken. In dat actieprogramma zien we graag een aanscherping van het profiel van toeristisch Hoogeveen, met actiepunten die daarbij aansluiten. Ook hebben we de wethouder gevraagd om bij de actiepunten concreet aan te geven wat het doel is, wanneer het te realiseren is en wie er op welke manier bij betrokken worden.

De wethouder zegde dit toe, en we hebben ingestemd met deze beleidsnotitie, die met meerderheid van stemmen is aangenomen.

Ida Gerda Emmens

Ida Gerda Emmens

Woont in        Hoogeveen Krijgt energie van    Samenwerken, resultaat, enthousiasme, activiteit, lekker weer Sterk in          Resultaatgericht, analyseren, kritisch luisteren, empatisch Motto  Loslaten is datgene vasthouden wat er werkelijk toe doet. Werk  Communicatie-adviseur bij Zorgcombinatie Noorderboog in Meppel. Vrije tijd        Theater, muziek, reizen, wandelen, vrienden, lezen (vooral kranten en nieuwssites). Fijnste plek in de gemeente Hoogeveen     De sluis bij

Meer over Ida Gerda Emmens