Snertwandeling ‘Bossen Hollandscheveld’

3 februari 2018, van 10:00 tot 12:00, Vanaf zaal- en partycentrum Schoonhoven | Vanaf zaal- en partycentrum Schoonhoven

Zaterdagochtend 3 februari 2018 houdt de PvdA-Hoogeveen haar jaarlijkse Snertwandeling in de ’Bossen Hollandscheveld’. Mark Tuit, in het dagelijks werkzaam bij IVN, zal u meenemen tijdens een prachtige excursie. Tuit zit namens de PvdA ook in het Algemeen bestuur van het Waterschap Drents Overijsselse Delta en zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen als lijstduwer op de lijst van PvdA-Hoogeveen te vinden zijn.

De ‘Bossen Hollandscheveld’ zijn een van de oudste bosgebieden van Drenthe. Tuit kent het gebied op z’n duimpje en zal u meenemen naar de mooiste plekken. Zo wandelen we langs een prachtig ven, de vleermuizentunnel, zwaluwwand en een van de mooiste wijken van onze gemeente.

Iedereen is welkom tijdens deze Snertwandeling. Er wordt zaterdag 3 februari om 10.00 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij Zaal en Partycentrum Schoonhoven in Hollandscheveld [ Marten Kuilerweg 47]. Wandelschoenen of laarzen worden aangeraden en de tocht duurt ruim anderhalf uur. Na afloop staat er een heerlijke kop snert klaar dat u wordt aangeboden door de PvdA-Hoogeveen.

In verband met het bereiden van de snert vragen wij u om u uiterlijk donderdag 1 februari 2018 op te geven via:

igemmens@kpnmail.nl

Vermeld daarbij uw naam en het aantal personen dat deelneemt.